Тостер Remta Royal LPG -R 76 • MILD
, , ,

Тостер Remta Royal LPG -R 76

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1016974

Наменето за Професионална употреба
Површина на готвење од Инокс
2 x Регулатор за јачина на пламен
2 x Автоматски упалјач

9.000,00 ден

На Залиха!

Спореди

Наменето за Професионална употреба
Површина на готвење од Инокс
2 x Регулатор за јачина на пламен
2 x Автоматски упалјач

Шифра: 1016974 Категорија: , , ,