Тостер GORENJE T1100CLBK • MILD
, , , ,

Тостер GORENJE T1100CLBK

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1003965

Моќност на грејачот: 950 – 1150 W, Број на степени на загревање: 6, Термостат, Автоматско исфрлање

3.490,00 ден

На Залиха!

Спореди

ОДМРЗНУВАЊЕ/ЗАГРЕВАЊЕ
Доведено до совршенство
Одмрзнете го лебот за тост директно од замрзнувачот или повторно загрејте го веќе потпечениот леб за да ја добиете онаа топла површина за лесно мачкање на путерот.
Ефикасност
Моќност на грејачот 950 – 1150 W
Број на степени на загревање 6
Управување
On/off копче
Оn/Off копче
Регулирање на температурата – Аналоген
Копче за исфрлање на тостот
Функција загревање
Функција за одмрзнување
Автоматско исфрлање
Двострано потпекување
Ниво на запеченост
Осветлени копчиња за подобар преглед и едноставно управување.
Додатоци
Дел за трошки
Сад за извлекување на трошки
Складирање на кабелот за напојување
Простор за сместување на кабелот
Ногарки за стабилност
Гумени ногарки за стабилност.