Тостер BOSCH TAT3A014 • MILD
, , , ,

Тостер BOSCH TAT3A014

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1006744

Тостер BOSCH TAT3A014

Опис:

TAT3A014 e тостер -CompactClass

CompactClass: Ви овозможува вградена решетка за греење

Автоматско центрирање на лебот за рамномерно печење

Перформанси:

Моќност на приклучување: 825-980 W

За 2 парчиња тост

2.790,00 ден

На Залиха!

Спореди

Тостер BOSCH TAT3A014

Опис:

TAT3A014 e тостер -CompactClass

CompactClass: Ви овозможува вградена решетка за греење

Автоматско центрирање на лебот за рамномерно печење

Перформанси:

Моќност на приклучување: 825-980 W

За 2 парчиња тост

Автоматско центрирање на лебот за рамномерно печење

Електронско регулирање на степенот на печење

Лесно чистење поради отстранливата фиока за трошки

Easy storage: лесно намотување на кабелот

Безбедност:

Автоматско исклучување на апаратот со заглавен леб

Целосна гаранција на производот од 24 месеци