Тостер GORENJE Т1100 CLI • MILD
, , , ,

Тостер GORENJE Т1100 CLI

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 92913

Моќност на грејачот950 – 1150 W.

3.690,00 ден

На Залиха!

Спореди

Моќност на грејачот950 – 1150 W.
Број на степени на загревање 6.
Одмрзнете го лебот за тост директно од замрзнувачот или повторно загрејте го веќе потпечениот леб за да ја добиете онаа топла површина за лесно мачкање на путерот.
Сад за извлекување на трошки.
Простор за сместување на кабелот.
-Функција загревање
-Функција за одмрзнување
-Автоматско исфрлање
-Двострано потпекување
-Ниво на запеченост
-Осветлени копчиња за подобар преглед и едноставно управување.