Тостер за вафли VIVAX HOME WM 900WH • MILD
, , , ,

Тостер за вафли VIVAX HOME WM 900WH

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1010717

Моќност 900W,
Нелеплица површина за печење,
Термостат за контрола на печењето,
Светлосен индикатор за работа,
Со 5 вафли во форма на срце,
Гаранција 12 месеци

1.699,00 ден

На Залиха!

Спореди

Моќност 900W,
Нелеплица површина за печење,
Термостат за контрола на печењето,
Светлосен индикатор за работа,
Со 5 вафли во форма на срце,
Гаранција 12 месеци