Топлинска пумпа Bruno PREMIUM 15kW-KFD/BP (MITSUBISHI КОМПРЕСОР) сплит • MILD

Топлинска пумпа Bruno PREMIUM 15kW-KFD/BP (MITSUBISHI КОМПРЕСОР) сплит

Достапност:

На Залиха!


Шифра: n/a

242.000,00 ден

На Залиха!

Спореди

Модел на надворешна единица: KFD-150W/BPh

Капацитет на греење: 15 kW

Влез: 4.31 kW

Коефициент на работа (COP): 3.48 kW

Номинален напон: 220V – 240V 50 Hz

Номинална влезна моќност: 4.43 kW

Максимален притисок на топлина: 4.5 MPa

Опсег на температура: -30/43℃

Највисока температура на излезната вода: 58℃

Средство за ладење: R410A

Компресор: Toshiba

Мотор на перка: Panasonic

Пумпа за вода: Grundfos

Поврзување на вода: 5/4″

Гаранција: 2+2 години

Категорија: