Телефон фиксен GIGASET A116 DECT phone • MILD
,

Телефон фиксен GIGASET A116 DECT phone

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1015400

Овој уред е отклучен од која било телефонска компанија (отклучен фабрички).

Карактеристики:
– Големина на екранот: 1.4
– Капацитет на дневниот ред (број на контакти): педесет
– Максимално време за разговор (часови): 12
– Автономија при максимален одмор (часови): 130
– Максимален опсег на отворено (метри): 300
– Напојување: 2 AAA батерии (NiMH)

1.299,00 ден

На Залиха!

Спореди

Овој уред е отклучен од која било телефонска компанија (отклучен фабрички).

Карактеристики:
– Големина на екранот: 1.4
– Капацитет на дневниот ред (број на контакти): педесет
– Максимално време за разговор (часови): 12
– Автономија при максимален одмор (часови): 130
– Максимален опсег на отворено (метри): 300
– Напојување: 2 AAA батерии (NiMH)

Шифра: 1015400 Категорија: ,