Сушара за алишта TELEFUNKEN TDHP 99TAV • MILD
, ,

Сушара за алишта TELEFUNKEN TDHP 99TAV

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1016474

TELEFUNKEN TDHP99TAV
Кондензациска машина за сушење алишта со ТОПЛОТНА ПУМПА
Капацитет 9кг

26.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

TELEFUNKEN TDHP99TAV
Кондензациска машина за сушење алишта со ТОПЛОТНА ПУМПА
Капацитет 9кг
Бела боја
ЛЕД Дисплеј
15 програми
Спорт програма
Бебе програма
Тајмер
Индикатори за преполн резервоар
време за чистење и преполн фитер
Звучен сигнал за крај на програмата
Автоматска функција против гужвање
Заштита од деца
Годишна потрошувачка на ел. енергија 285 kwh
Бучност 65dB
A+ енергетска класа
Димензии 845x596x563 мм