Стаклокерамичка плоча GORENJE ECT322WCSC • MILD
-11%

Стаклокерамичка плоча GORENJE ECT322WCSC

Достапност:

На Залиха!


Шифра: n/a

Начин на поставување: Вграден, Ширина: 300 mm, Висина: 51 mm

12.499,00 ден 13.990,00 ден

На Залиха!