Соларен бојлер LEOV 80l • MILD
, ,

Соларен бојлер LEOV 80l

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 92925

Волумен: 80 L
Kазан: челичен лим
Монтажа: Вертикална
Греач: 2 kw
Гаранција – 3 години

10.499,00 ден

На Залиха!

Спореди

Волумен: 80 L
Kазан: челичен лим
Монтажа: Вертикална
Греач: 2 kw
Гаранција – 3 години