Соковник BOSCH MCP 3500N • MILD
, , , ,

Соковник BOSCH MCP 3500N

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1006449

Цедалка
Моќност:25W
Капацитет на садот 0,8L
Вртење во две насоки
Систем за оделување на семките
Капак за одржување на свежината на сокот
Мерна скала на садот за сок
Миење во машина за садови

2.199,00 ден

На Залиха!

Спореди

Цедалка
Моќност:25W
Капацитет на садот 0,8L
Вртење во две насоки
Систем за оделување на семките
Капак за одржување на свежината на сокот
Мерна скала на садот за сок
Миење во машина за садови