Слушалки KH-SR800BE • MILD
,

Слушалки KH-SR800BE

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1006196

Висок квалитет на звук и удобно поставување. Водоотпорни слушалки за во уво за Sport
Длабок бас и јасен средно-висок звук со неодимиумски двигател со дијафрагма од 10 mm
Движењето со вртење создава сигурно и удобно вклопување
Кабел од типот U (кабелот е поставен на едната страна од главата)
Рамен кабел од 0,6 метри и рамен кабел од 0,6 метри
Далечински управувач со 1 копче и микрофон за разговори без раце
2 Тип на ушни парчиња; Силиконски уво (S/M/L) и уво од отворен тип (S/M/L)
Ушникот со отворен тип им овозможува на корисниците да бидат свесни за амбиенталниот шум додека работат
Куќиштето со висока густина го прави квалитетот на звукот јасен, минимизирајќи ги непотребните вибрации и намалувајќи го изобличувањето на дијафрагмата
Структурата на „Bass Port“ прави драјверите да репродуцираат длабок и цврст бас звук

4.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Висок квалитет на звук и удобно поставување
Водоотпорни слушалки за во уво за Sport
Длабок бас и јасен средно-висок звук со неодимиумски двигател со дијафрагма од 10 mm

Шифра: 1006196 Категорија: ,