Слушалки KH-CR500BE • MILD
,

Слушалки KH-CR500BE

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1006198

Модел во уво
Тип В-канал
Системот е затворен – и отворен е можно
Возачка единица 10 mm
Магнет неодимиум
Фреквентен одговор 8Hz ~ 20kHz
Максимална влезна способност 200 mW(IEC)
Приклучете директно 3,5 мм, позлатени, компатибилни уреди со iPhone, iPod, iPad и Android
Должина на кабелот 0,6 m
Приклучок (продолжен кабел) 3,5 мм L-тип (право агол), позлатен, компатибилен со iPhone, iPod, iPad и уреди со Android
Должина на продолжен кабел 0,6 m
Далечински управувач + микрофон Да, паметен далечински управувач со копче со 1 линија
Тежина (без кабел) 7,5 g
Додатоци Продолжен кабел (0,6 m), слушалки од отворен тип, спојка за кабел, торбичка за носење

3.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Висококвалитетен звук и удобно поставување. Водоотпорни слушалки за во уво за спорт
Длабок бас и јасен средно-висок звук со неодимиумски двигател со дијафрагма од 10 mm
Движењето со вртење создава сигурно и удобно вклопување
Кабел од типот U (кабелот е поставен на едната страна од главата)
Рамен кабел од 0,6 метри и рамен кабел од 0,6 метри
Далечински управувач со 1 копче и микрофон за разговори без раце
2 Тип на ушни парчиња; Силиконски уво (S/M/L) и уво од отворен тип (S/M/L)
Ушникот со отворен тип им овозможува на корисниците да бидат свесни за амбиенталниот шум додека работат
Куќиштето со висока густина го прави квалитетот на звукот јасен, минимизирајќи ги непотребните вибрации и намалувајќи го изобличувањето на дијафрагмата
Структурата на „Bass Port“ прави драјверите да репродуцираат длабок и цврст бас звук
Боја: Црна
Модел во уво
Тип В-канал
Модел во уво
Тип В-канал
Системот е затворен – и отворен е можно
Возачка единица 10 mm
Магнет неодимиум
Фреквентен одговор 8Hz ~ 20kHz
Максимална влезна способност 200 mW(IEC)
Приклучете директно 3,5 мм, позлатени, компатибилни уреди со iPhone, iPod, iPad и Android
Должина на кабелот 0,6 m
Приклучок (продолжен кабел) 3,5 мм L-тип (право агол), позлатен, компатибилен со iPhone, iPod, iPad и уреди со Android
Должина на продолжен кабел 0,6 m
Далечински управувач + микрофон Да, паметен далечински управувач со копче со 1 линија
Тежина (без кабел) 7,5 g
Додатоци Продолжен кабел (0,6 m), слушалки од отворен тип, спојка за кабел, торбичка за носење

Шифра: 1006198 Категорија: ,