Сет FURY SET 4 in 1 • MILD
, ,

Сет FURY SET 4 in 1

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 92199

Глувче
Оптичко жичаноо глувче
Сензитет: 4000dpi
Scroll функција + 6 клика
Тастатура
QWERTY стандард
Нумеричка дел на тастатурата
Мултимедија тастери
Променлив спектар на бои под тастери
Слушалки
Фрекфентен опсег: 20Hz-2000kHz
Големина на звучници: 40mm

1.799,00 ден

На Залиха!

Спореди