Сет FURY NFU1370 THUNDERSTREAK 2.0 • MILD
, ,

Сет FURY NFU1370 THUNDERSTREAK 2.0

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 92835

QWERTY стандард на тастери
Механичка
Гејмерски дизјан
Променлив спектар на бои под тастери
Прецизност на глувче: 2400dpi
Фрекфенција на слушалки: 20 Hz – 20 kHz
Подлога за глувче (брендирана)

1.599,00 ден

На Залиха!

Спореди