Сет 4/1 KB MSI ELITE C500 • MILD
, ,

Сет 4/1 KB MSI ELITE C500

MSI
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1007516

Глувче
Оптичко жичаноо глувче
Сензитет: 3200dpi
Scroll функција + 6 клика
Тастатура
QWERTY стандард
Нумеричка дел на тастатурата
Променлив спектар на бои под тастери
Слушалки
Фрекфентен опсег: 20Hz-2000kHz
Големина на звучници: 40mm

1.599,00 ден

На Залиха!

Спореди