, ,

Сет 1/3 метал

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1014912

Димензија на маса: Должина: Ф60 см.

Ширина: 60 см. 

Висина: 71 см.

 Димензија на стол: Должина: 39  см.

 Ширина: 45 см. Висина: 94 см. 

Висина на седиштето: 45 см. 

8.899,00 ден

На Залиха!

Спореди