, ,

Самостоен фрижидер Gorenje RF414EPS4

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1017446

16.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

А++ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА

Одлична енергетска ефикасност
Сите фрижидери се со висока енергетска ефикасност. Одличната топлотна изолација и подобреното затворање на вратата, инвертер компресорот и електронската или механичката контрола ефикасно ја намалуваат потрошувачката на електрична енергија. Фрижидерите со енергетска класа А++ заштедуваат до 40% електрична енергија за разлика од оние со А енергетска класа.

Ефикасно осветлување кое обезбедува добра прегледност

ЛЕД осветлувањето во форма на ленти е исклучително енергетски ефикасно, има значително подолг век на траење од конвенционалните сијалици и троши помалку енергија.

Практично складирање јајца

Јајцата секогаш ќе ви бидат при рака со овој практичен и лесен за чистење сад за јајца.

Голема фиока за овошје и зеленчук

Пространата фиока CrispZone е дизајнирана да ги зачува хранливите материи и да ја продолжи свежината на вашата храна.