Сад за инстант филтрација на вода Philips AWP2980WH/58 • MILD

Сад за инстант филтрација на вода Philips AWP2980WH/58

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1017128

Philips AWP2980WH/58
Сад за инстант филтрација на вода
Micro X-Clean инстант филтер го подборува вкусот на водата од чешма
го намалува хлорот
оловото
пестициди и микропластика
го собира на врата од фрижидер
3 литри
1 L/min
Type-C USB Rechargeable lithium battery 1800 mAh
1 месец со едно полнење
замена на филтер на 1 месец
вклучен 1 филтeр

2.499,00 ден

На Залиха!

Спореди

Philips AWP2980WH/58
Сад за инстант филтрација на вода
Micro X-Clean инстант филтер го подборува вкусот на водата од чешма
го намалува хлорот
оловото
пестициди и микропластика
го собира на врата од фрижидер
3 литри
1 L/min
Type-C USB Rechargeable lithium battery 1800 mAh
1 месец со едно полнење
замена на филтер на 1 месец
вклучен 1 филтeр

Шифра: 1017128 Категорија: