Садоперачка FUEGO DWFGMFS 600512 W • MILD
, ,

Садоперачка FUEGO DWFGMFS 600512 W

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1017167

Машина за садови
Енергетска класа: А++
Капацитет:12 сета
5 програми
Одложен старт: 3/6/9h
Child lock
Број на прскалки: 2
Потрошувачка на вода по циклус:11L
Потрошувачка на енергија (KWH/100): 92kWh
Ниво на бучава:49dB

16.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Машина за садови
Енергетска класа: А++
Капацитет:12 сета
5 програми
Одложен старт: 3/6/9h
Child lock
Број на прскалки: 2
Потрошувачка на вода по циклус:11L
Потрошувачка на енергија (KWH/100): 92kWh
Ниво на бучава:49dB