Садоперачка FUEGO DWFGMFS 450622 W • MILD
, ,

Садоперачка FUEGO DWFGMFS 450622 W

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1014621

Машина за садови
Енергетска класа:A++
Капацитет:9 сета
6 програми

15.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Машина за садови
Енергетска класа:A++
Капацитет:9 сета
6 програми
Одложен старт:1-24h
LED дисплеј
Child lock
Број на прскалки: 2
Потрошувачка на вода по циклус:9L
Потрошувачка на енергија (KWH/100): 70kWh
Ниво на бучава:49dB
Димензии:84.5×44.8x60cm