Садоперачка BEKO BDFN 26420 XA • MILD
, ,

Садоперачка BEKO BDFN 26420 XA

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1017228

Машина за садови
Енергетска класа:E
Капацитет:14 сета
6 програми

29.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Машина за садови
Енергетска класа:E
Капацитет:14 сета
6 програми
WaterSafe™
Fast+™
LED дисплеј
Quick & Shine®
Hygiene Intense функција
AutoDosing функција
GlassShield®
Сигурносна заштита за деца
Потрошувачка на енергија(по циклус):0,951kWh
Потрошувачка на вода(по циклус):9,5kWh
Ниво на бучава:43dB
Димензии:85×59.8x60cm