Садоперачка вградена FUEGO DWFGMBI 600623 S • MILD
, ,

Садоперачка вградена FUEGO DWFGMBI 600623 S

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1014620

Вградна машина за садови
Енергетска класа:A+++
Капацитет:14 сета
6 програми

19.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Вградна машина за садови
Енергетска класа:A+++
Капацитет:14 сета
6 програми
Одложен старт (1-24h)
LED дисплеј
Автоматско отварање
Eлектронски контроли
Број на прскалки: 3
Трета корпа
Потрошувачка на вода по циклус:11L
Потрошувачка на енергија (KWH/100): 85KWH
Ниво на бучава:47dB
Димензии:81.5×59,8x55cm