Садоперачка вградена FUEGO DWFGMBI 600612 S • MILD
-13%
, , , ,

Садоперачка вградена FUEGO DWFGMBI 600612 S

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1014619

Вградна машина за садови
Енергетска класа:A++
Капацитет:12 сета
6 програми

13.999,00 ден 15.999,00 ден

На Залиха!

Вградна машина за садови
Енергетска класа:A++
Капацитет:12 сета
6 програми
Одложен старт (3h,6h,9h)
Потрошувачка на вода по циклус:11L
Потрошувачка на енергија (KWH/100): 92KWH
Ниво на бучава:55dB
Димензии:81.5×59,8x55cm