Рутер TENDA AC6 • MILD
, ,

Рутер TENDA AC6

TENDA
Достапност:

Продадено


Шифра: 92175

4 антени за стабилен за голем опсег на интернет
dual-band
Процесор од: 900MHz

1.599,00 ден

Продадено

Спореди

Техничка Спецификација

Бренд TENDA
Фрекфенција 5GHz 867Mbps
Фрекфенција 3GHz 300Mbps
Стандард 802.11a/c
Напојување 19v адаптер
Број на порти 1xWAN + 4xLAN