Решо FUEGO JB-3211S • MILD
, , , ,

Решо FUEGO JB-3211S

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 93042

Моќност: 1500W

Големина на плочата:185мм
Термостат
Индикатор

1.699,00 ден

На Залиха!

Спореди

Моќност: 1500W

Големина на плочата:185мм
Термостат
Индикатор