Решо FUEGO JB - 2011 • MILD
, , , ,

Решо FUEGO JB – 2011

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 93044

Моќност: 1500W + 1000W
Големина на плочата:185/155мм
Термостат
Заштита над греење
Индикаторот

1.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Моќност: 1500W + 1000W
Големина на плочата:185/155мм
Термостат
Заштита над греење
Индикаторот