Решо FUEGO JB -2011 S • MILD
, , , ,

Решо FUEGO JB -2011 S

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 93045

Моќност: 1500W + 1000W
Големина на плочите:185/155мм
Термостат
Светлосен индикатор
Заштита над прегревање

2.399,00 ден

На Залиха!

Спореди

Моќност: 1500W + 1000W

Светлосен индикатор
Големина на плочата:185/155мм
Термостат
Заштита над греење
Индикаторот