Рерна Вградена GORENJE BOS6747A05DG • MILD
, ,

Рерна Вградена GORENJE BOS6747A05DG

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1016977

Употреблив волумен на рерната
77 l
Максимална температура на рерната
300 °C
Максимална површина на тавата за печење
1360 cm²
Управување
Тајмер

27.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Тип на апарат
Електрична рерна
Тип на рерната
Мултисистемска
Линија
Advanced линија
Енергетска класа
A+
Боја
Црна
Матерјал на внатрешноста на рерната
ECO Email (рерна и плехови)
Шарка на вратата
SoftOpen и GentleClose шарка на вратата
HomeMade Plus облик на рерната
Да
Ефикасност
Употреблив волумен на рерната
77 l
Максимална температура на рерната
300 °C
Максимална површина на тавата за печење
1360 cm²
Управување
Тајмер
IconTouch
Облик на копчињата
Ергономски копчиња
Начини на загревање
Начини на загревање
Брзо загревање (FastPreheat)
Начини на загревање
Кружен грејач
Начини на загревање
Долен грејач со кружен грејач и вентилатор
Начини на загревање
Горен грејач со кружен грејач и вентилатор
Начини на загревање
Мал инфра грил со кружен грејач
Начини на загревање
TurboBake
Начини на загревање
Голем инфра грејач
Начини на загревање
Долен и горен грејач
Начини на загревање
LightBake
Начини на загревање
Горен и долен грејач со вентилатор
Начини на загревање
Голем инфра грејач со вентилатор
Начини на загревање
Голем инфра грејач со долен грејач
Начини на загревање
Мал инфра грил со долен грејач и вентилатор
Начини на загревање
Печење замрзнати јадења (FrozenBake)
Начини на загревање
Функција за пица
Начини на загревање
GentleBake
Начини на загревање
Печење на топол воздух (AirFry+)
Начини на загревање
Чистење со AquaClean функција
Начини на загревање
Одмрзнување (Defrost)
Начини на загревање
Повторно загревање (Reheating)
Начини на загревање
WarmPlate (одржување на топлина на садовите)
Начини на загревање
Sabbath режим