Резалник GORENJE R 506 E • MILD
, , ,

Резалник GORENJE R 506 E

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 91428

Моќност на моторот (max): 160 W, Дебелина на сечилото (mm): 0-15
ЛЕСНО ОДРЖУВАЊЕ

4.799,00 ден

На Залиха!

Спореди

Моќност на моторот (max): 160 W, Дебелина на сечилото (mm): 0-15
ЛЕСНО ОДРЖУВАЊЕ
Секогаш подготвен
Овој корисен апарат за домаќинство ќе олесни многу задачи во кујната. Лесно се расклопува и повторно се склопува, така што чистењето е многу лесно.
Buy in bulk

Купувањето поголеми парчиња ќе ви заштеди пари, а сепак секогаш ќе бидете подготвени да послужите совршено исечено сирење, сувомеснати производи, леб, зеленчук или овошје. Можете да купите и свежо месо на поголеми парчиња и да исечете сè до саканата дебелина.
Од исклучително тенки до дебели парчиња

Брзо и лесно исечете месо, леб, овошје и зеленчук. Користете го тркалото за прилагодување на дебелината за да ги прилагодите сечилата и дебелината на делот помеѓу 0 и 15 милиметри. Висококвалитетниот Solingen нож овозможува непречено и прецизно сечење.
Интензивен вкус

Квалитетното сечило е погодно за различна храна – од помеко сирење и свеж зеленчук до сушени месни производи. Назабената структура на сечилото обезбедува соодветност за повеќекратна употреба додека мазното сечење го задржува и носи интензивен вкус.
Моќен, но безбеден

За цврсто држење на таков моќен апарат потребна е добра архитектонска форма и гумени стапала на дното за да бидете сигурни дека апаратот не се движи за време на работата. Прекинувачот за исклучување е поставен на страната каде што е лесно достапен при сечење.