Рачен блендер SIEMENS MQ67110 • MILD
, , , ,

Рачен блендер SIEMENS MQ67110

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 92086

Моќност: ‎750 W
Материјал: Пластика
Тежина на артиклот: ‎990 g

2.599,00 ден

На Залиха!

Спореди

Рафиниран дизајн, максимална удобност, одлични перформанси.
БЛЕНДЕР
Димензии на производот: ‎62 x 55 x 393 mm
Волумен капацитет: ‎0,6 l
Моќност: ‎750 W
Материјал: Пластика
Тежина на артиклот: ‎990 g