Рачен блендер GORENJE HBX 804 VS • MILD
, , , ,

Рачен блендер GORENJE HBX 804 VS

Достапност:

Продадено


Шифра: 1013630

Миксер за стапчиња · HBX804VS
Моќност на моторот (макс): 800 W, DC мотор за економична и долготрајна употреба, Корисен волумен на садот за блендер: 0,8 l, волумен на садот за сечкање: 0,5 l

3.199,00 ден

Продадено

Спореди

Миксер за стапчиња · HBX804VS
Моќност на моторот (макс): 800 W, DC мотор за економична и долготрајна употреба, Корисен волумен на садот за блендер: 0,8 l, волумен на садот за сечкање: 0,5 l
ВАРИО КОНТРОЛА
Прецизно прилагодлива брзина
Бавното палење на моторот и системот Vario Speed ​​за прецизно прилагодување на брзината ќе овозможат вашата храна да се измеша до конзистентноста што сте ја замислиле. Брзината на ротација на сечилата се контролира со едно копче: колку подлабоко го притиснете, толку побрзо ќе се ротираат сечилата.
Невреме во вашата кујна

Еден од најмоќните и најефикасните рачни блендери на пазарот прави лесна работа на сосови, смути и супи. HBX804VS нема проблем со замрзнатото овошје за смути или големиот зеленчук за крем супи. Неговиот сигурен тежок мотор е високо енергетски ефикасен и дизајниран за долг животен век.

Лесно за складирање

Држачот ќе се погрижи уредот никогаш да не ви биде на патот во кујната. Сите прилози ќе се складираат на едно место, брзо и лесно достапни кога ќе ви требаат. Бидејќи нема да го ставате уредот во плакарот, сигурно ќе го користите почесто.
Едноставен начин до одлични пиреа, сосови, смути, супи

Висококвалитетниот нож со четири рабови е дизајниран за оптимално мешање на вашите состојки. Капакот на сечилото е доволно длабок за да спречи прскање на храната додека се меша. Додатокот за мешање лесно се отстранува за лесно чистење.

Секогаш при рака

Користете го сецкото за ефикасно сечкање овошје, зеленчук, билки и јаткасти плодови или за да подготвите вкусно натопување или сос. За полесно следење на рецептот, садот има мерни ознаки. Волуменот на садот за сечкање е 0,5 l.
Завршете ја работата за кратко време

Потребно е еден потег за да се закачи матењето на единицата за миксер и само неколку секунди за да се измати павлаката или белките. Вклучен е и висок сад со мерни ознаки, волумен 0,8l.