Прочистувач на воздух BOSCH Air 6000 • MILD
, ,

Прочистувач на воздух BOSCH Air 6000

Достапност:

На Залиха!


Шифра: n/a

38.990,00 ден

На Залиха!

Спореди

BOSCH AIR 6000 Прочистувач на воздух.

-Моќен прочистувач на воздух Air 6000 за чиста и здрава просторија
-Отстранува 99,9 % од сите загадувачи како полен, животински влакна, прашина, вируси и непријатни мириси од воздухот
-Го филтрира воздухот во простории со големина до 125 m²
-Го прочистува воздухот со високи перформанси на CADR од 600 m³/h
-Филтер 4 во 1: Анти бактериски филтер, пред-филтер, филтер со активен јаглен и HEPA13 филтер
-Има автоматски режим на работа и паметни сензори за мерење на квалитетот на воздух, температурата како и влажноста на воздухот.

Предности:

-Едноставно чист и здрав воздух во Вашиот дом

Благодарение на пред филтерот, филтерот со активен јаглен, HEPA 13 филтерот и антибактерискиот филтер, 99,9 % од сите загадувачи како полен, алергени, прашина, вируси, бактерии и непријатни мириси се отстрануваат од воздухот. Индикаторот за одржување покажува кога филтерот треба да се замени.

-Корисни функции

Во автоматски режим, перформансите на прочистувачот постојано се прилагодуваат на квалитетот на воздухот и големината на просторијата. Оваа функција обезбедува чист воздух без потреба од никакво прилагодување. Покрај тоа, Air 6000 има сензори за температура и влажност.

-Лесно ракување со LED Display и светлосен прстен

Тековниот квалитет на воздухот може да го следите преку бојата на светлосниот прстен: сина, виолетова, портокалова, црвена. Покрај тоа, Air 6000 има лед екран на допир со 6 копчиња за лесен избор на режим. Интеракцијата со BOSCH прочистувачот на воздух е интуитивна и разбирлива.

-Тивок режим

Во тивок/ноќен режим, прочистувачот на воздух работи тивко при
ниска брзина, Led светлата и екранот се исклучуваат.