ПРОТОЧНА ЧЕШМА TERMOMAX TX555FS-68 • MILD

ПРОТОЧНА ЧЕШМА TERMOMAX TX555FS-68

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1017825
 • Електрична славина за топла и ладна вода
 • Непосредна употреба
 • Практично решение за секој дом
 • Брзо загревање и заштеда на енергија
 • Достапност на топла вода за неколку секунди (температура 30-60°C)
 • Дизајн за работа со низок притисок на вода (0,04Mpa-0,5Mpa)
 • Да се ​​инсталира само во простории со температура на воздухот над 0°C
 • За инсталација на монофазна струја
 • Класа на заштита IPX4
 • Лед диода
 • Монтажа на ѕид
 • Флексибилна силиконска лула со мек допир
 • 3000-3600W, 220-240V, 50-60Hz

2.899,00 ден

На Залиха!

Спореди
 • Електрична славина за топла и ладна вода
 • Непосредна употреба
 • Практично решение за секој дом
 • Брзо загревање и заштеда на енергија
 • Достапност на топла вода за неколку секунди (температура 30-60°C)
 • Дизајн за работа со низок притисок на вода (0,04Mpa-0,5Mpa)
 • Да се ​​инсталира само во простории со температура на воздухот над 0°C
 • За инсталација на монофазна струја
 • Класа на заштита IPX4
 • Лед диода
 • Монтажа на ѕид
 • Флексибилна силиконска лула со мек допир
 • 3000-3600W, 220-240V, 50-60Hz
Шифра: 1017825 Категорија: