ПРОТОЧНА ЧЕШМА CASCADA(ЦРНА) DO-D15 • MILD

ПРОТОЧНА ЧЕШМА CASCADA(ЦРНА) DO-D15

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1017829

Уникатен дизајн на елегантна чешма за кујна
Топла вода за неколку секунди од 30 до 60 °C
Дигитален ЛЕД дисплеј со температура на загреаната вода
Статична славина која се врти лево и десно за 180 степени
Систем на вградена заштита и безбедност
Можност за чистење од бигор на ситото и греачот
Заштедува струја/време/пари/вода/простор
Нискомонтажна за садопер
Класа на заштита: IPX4
Потрошувачка: 3200 W

4.499,00 ден

На Залиха!

Спореди

Уникатен дизајн на елегантна чешма за кујна
Топла вода за неколку секунди од 30 до 60 °C
Дигитален ЛЕД дисплеј со температура на загреаната вода
Статична славина која се врти лево и десно за 180 степени
Систем на вградена заштита и безбедност
Можност за чистење од бигор на ситото и греачот
Заштедува струја/време/пари/вода/простор
Нискомонтажна за садопер
Класа на заштита: IPX4
Потрошувачка: 3200 W

Шифра: 1017829 Категорија: