Проточен бојлер BOSCH TRONIC TR5000 21/24 • MILD
, ,

Проточен бојлер BOSCH TRONIC TR5000 21/24

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 92348

TR5000 21/24 EB е електронски проточен бојлер, ен.класа А од 21/24kW

21.990,00 ден

На Залиха!

Спореди

TR5000 21/24 EB

Опис:

TR5000 21/24 EB е електронски проточен бојлер, ен.класа А од 21/24kW

Работен притисок: 0.25 бари

Регулатор на моќноста : 21 kW/24 kW

-Ова заштедува трошоци на ел.енергија,со едноставно прилагодување на прекинувачот/слајдот на контролната електроника

Годишна потрошувачка на енергија: 479 kWh

Бучавост: 15 dB

Kaпацитет на топла вода во минута: 13,2л/7,2 л/мин. (380С/600С)

Точнo контролирана топла вода на саканата температура

Променливо подесување на температурата врз основа на симболи

Заштеда на енергија до 30% во споредба со хидраулични прот.бојлери

CLICKFIX plus: брза,лесна и едноставна инсталација

Сигурност:

Заштита IP25,осигурач 32 А,-трофазно

Доказ за безбедностa е загарантирана од страна на независен VDE-Prüfinstitut(институт)

Шифра: 92348 Категорија: , ,