Проточен бојлер BOSCH TR8500 15/18 • MILD
, ,

Проточен бојлер BOSCH TR8500 15/18

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 93591

Јачина 15/18kW
Регулатор на моќноста : 15/18kW
Енергетска класа А
Бучавост: 15 dB

25.990,00 ден

На Залиха!

Спореди

Јачина 15/18kW
Регулатор на моќноста : 15/18kW
Енергетска класа А
Бучавост: 15 dB

Бренд
Bosch

Моќност
15kw, 18kw

Опис:TR8500 15/18 DESOB е Премиум електронски проточен бојлер, ен.класа А од 15/18kW
Работен притисок: 0.25 бари
Регулатор на моќноста : 15 kW/18 kW
Атрактивен дизајн
Годишна потрошувачка на енергија: 478 kWh
Бучавост: 15 dB
Kaпацитет на топла вода во минута: 9,9л/5,4 л/мин. (380С/600С)
Прецизен избор на температура од 30°C до 60°C на LCD екран во боја
Премиум програми/функции:
Приказ на поставената температура
Приказ на проток на струја
Приказ за ангажирана моќност
Датум и време
Копчиња за брза промена на температурата
Екран со повеќе бои
Можност за внесување на цената на електричната енергија и следење на нејзината потрошувачкаЗаштеда на енергија до 30% во споредба со хидраулични прот.бојлери
Можност за приклучување на солар
Корисниците на соларни системи на тој начин се независни од сонцето, ветерот и времето
CLICKFIX plus: брза,лесна и едноставна инсталација
Сигурност:AquaStop: доживотна гаранција за заштита од поплава
Заштита IP25,осигурач 32 А,-трофазно
Доказ за безбедностa е загарантирана од страна на независен VDE-Prüfinstitut(институт)
Напомена:Догревање oд солар до 55°C

Шифра: 93591 Категорија: , ,