Проточен бојлер BOSCH TR7000 15/18 DESOB • MILD
, ,

Проточен бојлер BOSCH TR7000 15/18 DESOB

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 93590

TR7000 15/18 DESOB електронски проточен бојлер, ен.класа А од 15/18kW
Работен притисок: 0.25 бари
Регулатор на моќноста : 15 kW/18 kW

24.590,00 ден

На Залиха!

Спореди

TR7000 15/18 DESOB електронски проточен бојлер, ен.класа А од 15/18kW
Работен притисок: 0.25 бари
Регулатор на моќноста : 15 kW/18 kW
Заштеда на ел.енергија,со едноставно прилагодување на слајдот на контролната електроника
Годишна потрошувачка на енергија: 478 kWh
Бучавост: 15 dB
Kaпацитет на топла вода во минута: 9,9л/5,4 л/мин. (38С/60С)
Прецизен избор на температура од 30°C до 60°C на LCD екран
Заштеда на енергија до 30% во споредба со хидраулични прот.бојлери
Можност за приклучување на солар; Догревање oд солар до 55°C
CLICKFIX plus: брза,лесна и едноставна инсталација
Сигурност:Заштита IP25,осигурач 32 А,-трофазно

Шифра: 93590 Категорија: , ,