Преса цитрус PHILIPS HR2744/40 • MILD
, , , ,

Преса цитрус PHILIPS HR2744/40

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1006455

Philips HR2744/40
Цитрус преса
Боја бела
Моќност 25W
1 Брзина
Сад за сок 600мл
Автоматско уклучување/исклучување кога се поставува плoдот или се трнува од конусот
лесно разглобување и чистење

2.299,00 ден

На Залиха!

Спореди

Philips HR2744/40
Цитрус преса
Боја бела
Моќност 25W
1 Брзина
Сад за сок 600мл
Автоматско уклучување/исклучување кога се поставува плoдот или се трнува од конусот
лесно разглобување и чистење