Правосмукалка VIVAX HOME VCW-2002R • MILD
, , , ,

Правосмукалка VIVAX HOME VCW-2002R

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1017129

Моќност: 2000W,
Волумен: 8 литри,
Пластична четка
Должина на кабел 5 метри
12 месеци гаранција
Тип на правосмукалка: со водена филтрација на прашина

4.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Моќност: 2000W,
Волумен: 8 литри,
Пластична четка
Должина на кабел 5 метри
12 месеци гаранција
Тип на правосмукалка: со водена филтрација на прашина