Правосмукалка SAMSUNG VCC4320S3A/BOL • MILD
, , ,

Правосмукалка SAMSUNG VCC4320S3A/BOL

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 91716

SAMSUNG VCC4320S3A/BOL
Правосмукалка
Небесно плава боја
Моќност на моторот 1600 W
Вмукувачка моќ 350 W

5.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

SAMSUNG VCC4320S3A/BOL
Правосмукалка
Небесно плава боја
Моќност на моторот 1600 W
Вмукувачка моќ 350 W
ниво на бучност 82db
Собирање на прашина без кеса во сад со дупла комора
Капацитет на садот за прашина 1.3л
Контрола On/Off
6 степени на моќност
Микро Филтер на издув
Pena филтер на мотор
INOX Телескопска цевка
Четка 2-Step (NB-250)
додатоци за ќошина и пајажина
Автоматско повлекување на кабелот
Радиус на движење 9