Правосмукалка Philips FC9351/01 • MILD
, ,

Правосмукалка Philips FC9351/01

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 91796

Правосмукалка со сад
PowerCyclone 5 технологија
Моќност:1900W
Вмукувачка моќ:370W
Капацитет на сад:1,5L
HEPA 10 филтер
Телескопска цевка

10.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Правосмукалка со сад
PowerCyclone 5 технологија
Моќност:1900W
Вмукувачка моќ:370W
Капацитет на сад:1,5L
HEPA 10 филтер
Телескопска цевка

ниво на бучност 82db
Собирање на прашина без кеса во сад
EPA 10 филтер
Капацитет на садот за прашина 1.5л
Телескопска цевка
Радиус на користење 9м
Должина на кабел 6м
Додатоци: Стандардна Четка
Мала четка