Правосмукалка PHILIPS FC 9930/09 • MILD
, , ,

Правосмукалка PHILIPS FC 9930/09

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1016890

Philips FC9330/09
Правосмукалка
Боја Црно црвена
според директиви на ЕУ
Моќност на моторот 650 W заменува 2200W
ниво на бучност 79db

10.499,00 ден

На Залиха!

Спореди

Philips FC9330/09
Правосмукалка
Боја Црно црвена
според директиви на ЕУ
Моќност на моторот 650 W заменува 2200W
ниво на бучност 79db
Собирање на прашина без кеса во сад
Капацитет на садот за прашина 1.5л
Motor filter: филтер се мие
Телескопска цевка
Радиус на користење 9м
Должина на кабел 6м
Додатоци: TriActive Четка
Мала четка
Енергетска класа А