Правосмукалка GORENJE VCEBO01GAWW • MILD
, , ,

Правосмукалка GORENJE VCEBO01GAWW

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 93027

GFORCEAQUA
Моќ на всисување: 92 W
Водена филтрација
кабел: 7,0 m

7.800,00 ден

На Залиха!

Спореди

GFORCEAQUA
Моќ на всисување: 92 W
Водена филтрација
кабел: 7,0 m

Gorenje VCEB01GAWWF
Правосмукалка
Водена филтрација
Бела боја
Моќност: 800 W
Моќ на всисување: 230 W
Материјал на цевката: Алуминиум
Универзална четка + 3 додатни наставки
Мотор By pass
Двојна ХЕПА филтрација
Радиус 9m
Волумен на садот за прашина: 3 Литри
Проток на воздух: 20.2 l/s
Гумирани тркалца
Сигурносна заштита од прегревање