Правосмукалка GORENJE VC2021 PSBKBU • MILD
, , , ,

Правосмукалка GORENJE VC2021 PSBKBU

Достапност:

Продадено


Шифра: 91290

Gorenje VC 2021 PSBKBU
Правосмукалка
Боја црно-сина
Моќност: 2000 W
Моќ на всисување: 390 W

5.899,00 ден

Продадено

Спореди

Gorenje VC 2021 PSBKBU
Правосмукалка
Боја црно-сина
Моќност: 2000 W
Моќ на всисување: 390 W
DELTA POWER
Со вреќичка 3 Литри
Материјал на цевката: Метал
Телескопска цевка
Универзална четка
1 Хепа филтер
Радиус-Опсег: 14 m
Копче за вклучување
Управувачка локација: На апаратот
Нежен старт на моторот SOFT START
Гумирани тркалца