Правосмукалка GORENJE VC 1615 CXR • MILD
, , , ,

Правосмукалка GORENJE VC 1615 CXR

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 93026

Gorenje VC 1615 CXR
Правосмукалка
Боја црвена
Моќност: 1600 W
Моќ на всисување: 330 W

4.599,00 ден

На Залиха!

Спореди

Gorenje VC 1615 CXR
Правосмукалка
Боја црвена
Моќност: 1600 W
Моќ на всисување: 330 W
Со вреќичка 2 Литри
Материјал на цевката: Пластика
CYCLONE филтер
Универзална четка
1 Хепа филтер
Радиус-Опсег: 14 m
Копче за вклучување
Управувачка локација: На апаратот
Нежен старт на моторот SOFT START