Правосмукалка GORENJE SVC252FMWT • MILD
, ,

Правосмукалка GORENJE SVC252FMWT

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1004069

Максимална моќност на моторот: 172 W
Моќ на всисување: 35 W
Пластичен сад
Безжична употреба
Број на батерии: 7
Трајност на батеријата: 45 мин.

11.990,00 ден

На Залиха!

Спореди

Максимална моќност на моторот: 172 W
Моќ на всисување: 35 W
Пластичен сад
Безжична употреба
Број на батерии: 7
Трајност на батеријата: 45 мин.
Број на додатоци: 3
Моторизирана папуча
Проток на воздух: 17 L/s
Волумен на садот за прашина: 0,5 l
Должина на телескопската цевка: 58 cm
Хепа филтер
Контролно светло за полнење на батерија
Време на полнење: 5 h
Индикатор за наполнета батерија
Отстранлива батерија
3 во 1
Управувачка локација: Управување на рачката
Рачно
Додатоци: 3
LED Осветлување
Исправено
Број на тркала: 4
Гумирани тркалца
Четка
Додаток
Безжична правосмукалка
Боја: Бела
Бучност: 78 dB(A)re1pW
Номинална моќност: 25,2 V
Максимална моќност на моторот: 172 W
Димензии (ШxВxД): 25 × 122,5 × 18,7 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 37,5 × 67 × 14 cm
Нето тежина на апаратот: 2,6 kg
Бруто тежина на апаратот: 3,7 kg
Приклучна моќ: 150 W