Правосмукалка BEKO VRT 51225 VB • MILD
, , , , ,

Правосмукалка BEKO VRT 51225 VB

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1016479

Стик правосмукалка
Моќност:150W
Моќност на вшмукување:25 W
Напон на батерија:25.2 V
Капацитет:0.55L
Време на работа:45 Мин
Време на полнење:4 – 5 часа
Тип на мотор:DC
Индикатор за батерија
Ниво на бучава:80 dBA
Тип на батерија:Литиум јон

11.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Стик правосмукалка
Моќност:150W
Моќност на вшмукување:25 W
Напон на батерија:25.2 V
Капацитет:0.55L
Време на работа:45 Мин
Време на полнење:4 – 5 часа
Тип на мотор:DC
Индикатор за батерија
Ниво на бучава:80 dBA
Тип на батерија:Литиум јон