Правосмукалка BEKO VCC 6424 WI • MILD
, , , ,

Правосмукалка BEKO VCC 6424 WI

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1016927

Тип на производ Правосмукалка во вреќи
Моќност на вшмукување 350 W
Прилагодување на моќноста на вшмукување Варијатор на моќност на телото

7.199,00 ден

На Залиха!

Спореди

Тип на производ Правосмукалка во вреќи
Моќност на вшмукување 350 W
Прилагодување на моќноста на вшмукување Варијатор на моќност на телото

Мокро шмукање
Тип на вреќичка Текстилна врекичка за прашина
HEPA Филтер
Целосен индикатор за контејнер / торба за прав

Моќност на моторот 2400 W
Капацитет 4 L
Ниво на бучава 86 dBA
Фреквенција 50 – 60 Hz
Волтажа 220 – 240 V
Приклучок
Должина на кабел 5 m
Радиус на операција 8 m
Прилагодување на моќноста на вшмукување Варијатор на моќност на телото