Правосмукалка робот GORENJE RVC 216 BK • MILD
, , , , ,

Правосмукалка робот GORENJE RVC 216 BK

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1004027

Gorenje RVC 216 BK
Правосмукалка робот
Боја: Црна
Управување преку апликација G SMART
Смукање и џогирање 2во1
Камера и мапирање на просторот
Совршено чистење на аглите
Пластичен сад
За суво чистење
Безжична употреба
Број на батерии: 6
Волумен на садот за прашина: 0.5 l
Контролно светло за полнење на батерија
Време на полнење: 6 h
Управувачка локација: Контрола на апаратот
Број на тркала: 3
Гумирани тркалца

21.990,00 ден

На Залиха!

Спореди

Gorenje RVC 216 BK
Правосмукалка робот
Боја: Црна
Управување преку апликација G SMART
Смукање и џогирање 2во1
Камера и мапирање на просторот
Совршено чистење на аглите
Пластичен сад
За суво чистење
Безжична употреба
Број на батерии: 6
Волумен на садот за прашина: 0.5 l
Контролно светло за полнење на батерија
Време на полнење: 6 h
Управувачка локација: Контрола на апаратот
Број на тркала: 3
Гумирани тркалца